22-ри февруари, 2012

Posted February 22nd, 2012 at 8:05 pm (UTC+0)
Leave a comment

"US Republican Romney"

1Републикански претседателски кандидати на кампања во Аризона. (AFP)

"Argentina Train Accident"

2Акција на спасување по железничката несреќа во Буенос Аирес, Аргентина. (AP)

"Yemen Protest"

3Протестант во Јемен бара претседателот да одговара пред суд. (AP)

"Tibet New Year"

4Калуѓер на одбележувањето на Тибетската Нова година. (Reuters)

"Afghanistan Unrest"

5Протести во Џалалабад заради палење на Коранот. (AP)

"Burma Monks Statues"

6Статуи на будистички монаси близу бурмиската граница со Тајланд (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *