2 март, 2012

Posted March 2nd, 2012 at 8:25 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Iran Vote"

1Иранка со лична карта чека да гласа, јужно од Техеран. (AFP)

"Greece Financial Crisis"

2Луѓе се редат да купат компири на универзитет во Солун, Грција. (Reuters)

"India Holi Festival"

3Студенти со обоени лица го слават фестивалот на бојата во индискиот град Чандигар. (Reuters)

"Russia Tomb of Unknown Soldier"

4Почесна гарда се менува пред Гробот на незнајниот јунак до ѕидот на Кремљ во Москва, Русија. (Reuters)

"Brazil Fire"

5Пожар во северна Бразилија, Бразил. (Reuters)

"Poland Aviation"

6Авион над Краков, Полска. (AP)

"Lebanon Snow"

7Човек чисти снег од автомобилот во источен Либан. (Reuters)

"France Wounded Journalist"

8Францускиот новинар Едит Бувие на носилка по пристигнување во Париз по известување од Сирија.(Reuters)

"Australia Taylor Swift"

9Пејачката Тејлор Свифт од САД на турнеја во Перт, Австралија. (AP)

"UAE Tennis"

10Новак Ѓоковиќ на меч со Енди Муреј во Дубаи. (AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *