March 6, 2012

Posted March 6th, 2012 at 8:32 pm (UTC+0)
Leave a comment

"US Republican Super Tuesday"

1Супер-вторник во САД - 10 сојузни држави во ист ден гласаат кој ќе му се спротистави на Барак Обама на претседателските избори во ноември.(Reuters)

"France Weather Floods"

2Поплави во северна Франција. (AFP)

"Australia Spiders"

3 Пајаци во Австралија со помош на џиновска мрежа се спасија од поплава. (Reuters)

"Russia Kremlin"

4Огромно руско знаме пред Кремљ. Опозицијата стравува дека Путин решил со сила да ги задушува незадоволството од исходот на претседателските избори во Русија. (Reuters)

"Jamaica Britain Royal"

5Британскиот принц Хари во трка со Усаин Болт за време на посетата на Јамајка. (Reuters)

"Paris Fashion Chanel"

6Недела на модата во Париз. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *