7-ми март, 2012

Posted March 7th, 2012 at 8:21 pm (UTC+0)
Leave a comment

"India Holi Festival"

1Хинду-верници го прославуваат фестивалот на бојата. (AP)

"Mideast Syria"

2Сиријски момчиња чекаат пред бензинска пумпа во Дамаск. (AP)

"Singapore Key Frames"

3Уметничка инсталација претставена на фестивал во Сингапур. (Reuters)

"Australia Floodwaters"

4Поплави во Австралија. (Reuters)

"Thailand Religion"

5Будистичка церемонија во светилиште во Банког.(AFP)

"Switzerland Million-dollar Watch"

6Вработен во фабриката за часовници „Хублот“ со последната креација вредна 5 милиони долари, направена од 1282 дијаманти. (AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *