13-ти март, 2012

Posted March 13th, 2012 at 7:32 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Ukraine Honor Guards"

1Последни подготовки за пречек на туркменистанскиот претседател Гурбангули Бердимухамедов во Киев, Украина. (Reuters)

"Mississippi Elections"

2Прелиминарни републикански избори во Медисон,  Мисисипи. (AP)

"Brazil Security Guards Strike"

3Безбедносните службеници во бразилските банки штрајкуваат за поголеми плати. (AFP)

"Turkey Syria Refugees"

4Сириски бегалци во близина на турско-сириската граница. (AFP)

"France Presidential Elections"

5Кандидатот на Социјалистичката партија за претседател на Франција, Франсоа Холанд на кампања во јужниот дел на земјата. (AP)

"Nissan New Racing Car"

6Нов модел на спортски автомобил на компанијата Нисан на презентација во Лондон. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *