15-ти март, 2012

Posted March 15th, 2012 at 8:20 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Britain Somerset House"

1Уметничка инсталација во Лондон. (AP)

"Romania Hungary National Day"

2Етнички Унгарци во Романија го прославуваат Националниот ден на Унгарија. (AFP)

"Egypt Protest"

3Симпатизeри на фудбалскиот клуб Ахли бараат итна истрага за насилството за време на натпревар во февруари во Порт Саид, кога загинаа навивачи. (Reuters)

"Turkey Syrian Refugees"

4Сириски бегалци на сириско-турската граница. (AP)

"Switzerland Austria"

5 Замокот Вадуз во Лихенштајн. (Reuters)

"Spain Fallas Festival"

6Подготовки за пролетниот фестивал во Валенсија, Шпанија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *