28 март, 2012

Posted March 28th, 2012 at 8:10 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Mali Coup"

1Луѓе маршираат во поддршка на пучот во Мали. (AP)

"India Ancient Music"

2Музичари на концерт во Бангалоре. (AP)

"Taiwan Disaster Drill"

3Симулирање на спасување по лизгање на земјиштето во Тајпеи, Тајван. (Reuters)

"India Tibet China Protest"

4Тибетски активист приведен на протест од полицијата во Њу Делхи. (AFP)

"Philippines Fire"

5Пожарникари гасат пожар во Манила, Филипини. (AFP)

"Lebanon Religion Easter"

6Обоени кокошки продавани на пазар во Бејрут, Либан. (AFP)

"Us Californa Flower Fields"

7Работник бере џиновски цвеќиња на цветните полиња во Карлсбад, Калифорнија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *