3-ти април, 2012

Posted April 3rd, 2012 at 7:13 pm (UTC+0)
Leave a comment

"India Dalai Lama"

1Тибетански бегалци го „прочистуваат“ воздухот со горење кедрови листови во исчекување на Далај Лама во светилиште во Индија. (AP)

"Mongolia Desert"

2Песочни наноси и снег во пустината Гоби, јужно од главниот град на Монголија, Улан Батор. (Reuters)

"Turkey Sultan Funeral"

3Погреб на Неслишах Султан (91), последната од династијата која владеела со Отоманската империја. (AFP)

"Germany Weather"

4Девојче си игра околу фонтани во Дуисбург, Германија (AP)

"Japan Weather"

5Тајфун предизвика хаос во сообраќајот во градот Тојама, западна Јапонија. (AFP)

 

"Japan Soccer Match"

6Од пријателскиот фудбалски натпревар на женските репрезентации на САД и Бразил во Токио, Јапонија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *