March 4, 2012

Posted April 4th, 2012 at 7:17 pm (UTC+0)
Leave a comment

"South Korea Election"

1Избори во Јужна Кореја. (AP)

"Texas Storms Outages"

2Торнадо во Ланчестер, Тексас.(AP)

"Kenya Landslide"

3Лизгање на земјиштето во Најроби, Кенија. (Reuters)

"India Society Transport"

4Момчиња се враќаат дома, Утар Прадеш, Индија. (Reuters)

"Australia Cycling"

5Дански велосипедисти на квалификации во Мелбурн, Австралија. (Reuters)

"India Hippopotamus"

6Нилски коњи во зоолошката градина во Њу Делхи, Индија. (Reuters)

"Germany Zoo"

7Пеперутка во зоолошката градина во Крефилд, Германија. (AP)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *