April 5, 2012

Posted April 5th, 2012 at 6:54 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Mideast Israel Palestinians Easter"

1Католички свештеници на служба во Црквата на Светиот Гроб, во стариот дел на Ерусалим, каде се верува дека бил погребан Исус Христос. (AP)

"Indonesia Hindu Festival"

2Хинду верник, Северна Суматра, Индонезија. (AP)

"Bangladesh Economy"

3Момче на сплав од бабмусово дрво, Бангладеш. (AFP)

"Russia Weather"

4Стража пред Споменикот на незнајниот јунак во Москва. (AP)

"South Korea Battleship"

5Актерката Бруклин Декер на премиерата на филмот„Воен брод“ во Сеул, Јужна Кореја. (AP)

"Japan Cherry Blossoms"

6Фестивал на црешовиот цут, Токио, Јапонија. (AP)

"Kyrgyzstan Fashion"

7Недела на модата во Бишкек, Киргистан. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *