8-ми мај, 2012

Posted May 8th, 2012 at 7:08 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Jordan"

1Членови на јордански воен оркестар на отворање на изложба на специјалните воени сили во Аман.(Reuters)

"Italy Turkey"

2Италијанскиот премиер Марио Монти на средба со турскиот премиер Таип Ердоган во Рим. (Reuters)

"South Korea Buddha Birthday"

3Подготовки за прослава на роденденот на Буда во Јужна Кореја. Роденденот се слави на 28-ми мај. (AP)

"Algeria"

4Прослава на независноста во Алжир. (Reuters)

"Lady Gaga"

5Лејди Гага на аеродромот Нарита, Токио.(AP)

"Marilyn Monroe"

6Поглед на деловите на 8-метарска статуа на Мерлин Монро во Чикаго.(Reuters)

"Spain Sport"

7Тениски турнир Мадрид опен во Шпанија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *