10-ти мај, 2012

Posted May 10th, 2012 at 8:53 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Palestinian Activists"

1Палестински активисти во кибернетска поддршка на 1.500 затвореници во израелските затвори. Затворениците бараат подобри услови. (AFP)

"Spain Protest"

2Протест против кратењата на образовниот буџет во Шпанија. (Reuters)

"Syria Blast"

3Бомбашки напад во Дамаск. (AP Photo/SANA)

"France Spkderman"

4Францускиот планинар Алан Робер, исто така познат како „спајдермен“, се искачува на 231-метарската кула во близината на Париз. (Reuters)

"China"

5Гимнастички тренинг во Кина. (Reuters)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *