11-ти мај, 2012

Posted May 11th, 2012 at 7:59 pm (UTC+0)
Leave a comment

Philippines Slum Fire

1Пожар во Манила. (AP)

 

 

Grand Prix Diving

2Натревар во скокови од отскочна даска во Флорида. (AP)

 

Kiev Alter of Nations

3Елементи во облик на јајца украсуваат плоштад во Киев. (Reuters)

 

Philippines South China Sea

4Демонстрации пред кинескиот Конзулат во Манила против кинеските бродови кои рибарат во областа. (AP)

 

Giro d'Italia

5Шеста етапа на велосипедската трка Џиро Д'Италија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *