16-ти мај, 2012

Posted May 16th, 2012 at 7:49 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Germany Occupy"

1„Окупирај го Франкфурт“ демонстрираа пред Центаралната европска банка во Франкфурт. (AP)

"UAE"

2Поглед на берзата во Абу Даби. (Reuters)

"Greece Olympic Flame"

3Олимпискиот факел на Акропол. (AP)

"Uganda DRC Refugees"

4Бегалци од Конго пристигнуваат во транзитен камп во Уганда. (Reuters)

"Bangladesh Fire"

5Пожар во Дака, Бангладеш. W(Reuters)

"Nigeria Oil Slick"

6Нафтена дамка во близина на дива рафинерија во Нигерија. (Reuters)

"Hong Kong Art Fair"

7Уметничка инсталација „Минато-иднина“ од кинескиот уметник Чин Чонг, претставена во Хонг Конг. (AP)

"Britain Royals Jubilee"

8Прослава во пресрет на дијамантскиот јубилеј на кралицата Елизабета Втора во Лондон. (AFP)

"Cambodia Daily Life"

9Поплави во Камбоџа.(AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *