29-ти мај, 2012-та

Posted May 29th, 2012 at 7:50 pm (UTC+0)
Leave a comment

Egypt Election Unrest

1Расфрлан изборен материјал во изборниот штаб на претседателскиот кандидат Ахмед Шафик во Каиро, Египет. (AP)

 

Philippines Corona Convicted

2Демонстранти во Манила ја прославуваат одлуката на филипинскиот Сенат да го разреши главниот судија на Врховниот суд на Филипините. (Reuters)

 

Qatar Fire Deaths

3Погреб на загинатите во пожарот во трговскиот центар во Доха, Катар. Во пожарот загинаа 19 странци меѓу кои 13 деца. (Reuters)

 

Barcelona Airport Strike

4Протест на одржувачите на хигиената на аеродромот во Барселона. (Reuters)

 

Bejing Wedding Photo

5Свадбена фотографија во Шангај, Кина. (AP)

 

 

Naval Academy Graduation

6Дипломци на морнаричката Академија во Анаполис, САД. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *