31-ви мај, 2012-та

Posted May 31st, 2012 at 6:47 pm (UTC+0)
Leave a comment

Russia Protest

1Опозициони демонстранти во Москва бараа заштита на Одредбата 31 од рускиот устав со кој се гарантира правото на здружување. (Reuters)

Germany Baltic Sea States

2Самит на „Балтичките поморски земји“ во Германија. (Reuters)

India Construction

3Градежен работник во Индија. Годишната стапка на раст во периодот јануари-март во Индија е најниска во последните 8 години, и е на ниво од 5,3 проценти. (Reuters)

China Giorgio Armani

4Модна ревија на Џорџо Армани во Пекинг, Кина. (AP)

Kansas Lighting

5Грмотевица во близина на камбанаријата на Универзитетот на Канзас во градот Лоренс. (AP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *