22-ри јуни 2012

Posted June 22nd, 2012 at 6:53 pm (UTC+0)
Leave a comment

India Shanty Fire

1Пожар во сиромашно предградие на Њу Делхи. (AP)

Russia Putin WWII

2Рускиот претседател Владимир Путин присуствуваше на одбележувањето на 71-та годишнина од инвазијата на Нацистичка Германија врз Советскиот сојуз. (AP)

Afghanistan Children Freedom

3Деца позираат покрај графит со зборот „слобода“ во предградие на Кабул, Авганистан. (AP)

4Симболичен протест во Рим против европските лидери и начинот на справувањето со должничката криза во Европа. (Reuters)

Kenya Wildlife Poaching

5Пораст на ловокрадството во Кенија. (Reuters)

Seoul Leeum Gallery

6Посетител фотографира во Галеријата Леум во Јужна Кореја. (Reuters)

Ukraine Summer Heat

7Жештини во Доњецк, Украина. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *