3-ти јули 2012

Posted July 3rd, 2012 at 6:17 pm (UTC+0)
Leave a comment

Colorado Wildfires

1Продолжува борбата со пожарите во Колорадо. (AFP/US Air Force)

Germany Bulgaria

2Почесна гарда при посетата на бугарскиот претседател Росен Плевнелиев на Германија. (AP)

Експлозија на гас во Кабул.

3Експлозија на гас во Кабул.(AP)

Прослава на денот на незвисноста во Белорусија (Reuters)[/caption]


[caption id=

4Прослава за шампионската титула на Шпанија на Европското превнество во фудбал. Мадрид 2-јули. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *