4-ти јули 2012

Posted July 4th, 2012 at 6:53 pm (UTC+0)
Leave a comment

Подготовки за прославата на Денот на независноста на САД во американската амбасада во Париз. (AFP)[/caption][caption id=

1Нуркач се враќа со улов на октопус, Копакабана, Бразил. На 6-ти јули ќе биде одбележана 120-та годишнина од урбанизацијата на Копакабана која започнала со изграднба на пруга. (AFP)

Spain Miners Strike

2Судири меѓу полицијата и рудари во Овиедо, Шпанија. (Reuters)

India Monsoon

3Индиски земјоделец, Алахабад, Индија. (AP)

Peru Whale

4Насукан Грбав кит во близина на Пуерто Етен, Перу. (Reuters)

Singapore Airport Art

5„Кинетички дожд“ уметничка инсталација на Меѓународниот аеродром во Сингапур.(AP)

Огномет по повод на Денот на независноста во Канзас Сити. (AP)[/caption]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *