12-ти јули 2012

Posted July 12th, 2012 at 7:24 pm (UTC+0)
Leave a comment

1Сојуз ТМА-05М пред лансирање на космодромот Бајконур во Казахстан. (Reuters)

US Joe Biden

2Американскиот потпретседател Бајден зборуваше на конвенцијата на Националната асоцијација за напредок на обоените луѓе во Хјустон, Тексас. (AP)

Britain Northern Ireland Rioting

3Судири на националисти со полицијата во Северен Белфаст, Ирска. (AP)

Достава за Нато трупите во Авганистан. (Reuters)[/caption]

<img class=

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *