13-ти јули 2012

Posted July 13th, 2012 at 6:45 pm (UTC+0)
Leave a comment

Baptism in Georgia

1Крштевка во Тбилиси, Грузија. (Reuters)

Pakistan swing

2Деца си играат во предградие на Исламабад, Пакистан. (AP)

 

Germany Contemporary Art

3Меѓународна изложба на современа уметност во Дрезден, Германија. (AP)

 

 

Britain London 2012 Olympics Security

4Зголемени безбедносните мерки за Олимписките игри во Лондон. (AP)

 

Indonesia Daily Life

5Борба на петли во Индонезија. (AP)

 

India Hinduism

6Верник во Индискиот бог Шива, Њу Делхи. (AP)

 

 

India Water Shortage

7Недостаток на вода за пиење во Њу Делхи, Индија. (AP)

 

(AP)[/caption]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *