16-ти јули 2012

Posted July 16th, 2012 at 6:39 pm (UTC+0)
Leave a comment

Japan Technology Aquarium

1Посетителка пред екран со висока резолуција во Сони центарот во Токио.(AFP)

China Cave

2Влез пред пештерата која некогаш била главен штаб на кинескиот воен комунистички лидер Лин Биао. Пекинг, Кина. (Reuters)

Britain Olympics Camp

3Посетител во „Соба на бесконечноста” Централна Англија. (Reuters)

Cycling Tour de France

4Петнаесета етапа од Тур Д’Франс.(AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *