17 ти јули 2012

Posted July 17th, 2012 at 7:24 pm (UTC+0)
Leave a comment

Afghanistan Poverty

1Традиционална мелница во Авганистан. (AFP)

Egypt Military

2Дипломци на воената академија во Каиро, Египет. (Reuters)

„Воден фестивал“ во Сеул, Јужна Кореја. (AP)[/caption]


[caption id=

3Пожар во Тенерифе, Канарските острови. (AFP)

Taiwan Paper Windmill

4Тајвански изведувачи се подготвуваат во Тајпеј, Тајван пред настап во Пекинг, Кина. (AP)

China 3D Painting

5Посетител се фотографира пред тродимензионална слика, Ханџу, Кина.(Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *