18-ти јули 2012

Posted July 18th, 2012 at 7:20 pm (UTC+0)
Leave a comment

Greece Wildfire

1Пожар во близина на Патра, Грција.(AP)

Spain Civil Unrest

2Протести на јавната администрација против владините мерки на штедење, Мадрид, Шпанија. (Reuters)

Argentina AMIA Anniversary

3Осумнаесета годишнина од терористичкот напад на еврејскиот центар во Буенос Аирес, Аргентина. (AFP)

4Експлозија во автобус во близина на аеродромот во Бургас, Бугарија. (Reuters)

China Environment

5Шишиња за рециклирање, Таијуан, Кина. (Reuters)

Ukraine Cane Images

6Дело на Зинаида Лукачова, музеј на традиционалната украинска архитектура, Киев. (Reuters)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *