19-ти јули 2012

Posted July 19th, 2012 at 6:41 pm (UTC+0)
Leave a comment

Egypt Syrians

1Сириец се одмара во шатор на плоштатдот Тахрир во Каиро, Египет.

Israel Bulgaria Attack

2Утринска молитва во синагога во Софија.

Greece fires

3Борба со огнот во Патра, Грција.

India Khanna

4Погреб на еден од првите болувудски актори, Раџеш Кхана, Мумбаи, Индија.

PAKISTAN-RAMADAN

5Подготовки за рамазанскиот пост во Пакистан.

France Boats

6Парада на бродови-едрилици, Франција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *