23-ти јули 2012

Posted July 23rd, 2012 at 7:06 pm (UTC+0)
Leave a comment

Syria Food Shortage

1Хуманитарна криза во Сирија. (AFP)

Australia Securities Exchange

2Пад на берзите во Австралија.(Reuters)

Greece Bus Crash

3Пожар на грчкиот остров Хиос.(AP)

4Пожар во североисточна Шпанија принуди илјадници на евакуација.(AFP)

Algeria National Police Day

5Одбележана педесетата годишнината од денот на алжирската полиција. (Reuters)

France Sport Cycling

6Во исчекување на завршницата од последната 20-та фаза од Тур Д’ Франс, Париз. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *