24-ти јули 2012

Posted July 24th, 2012 at 6:13 pm (UTC+0)
Leave a comment

China Sport Soccer

1Посетители на тренингот на фудбалерите на Манчестер јунајтед за пријателскиот натпревар со Шангај Шенхуа, Кина. (Reuters)

India Monsoon

2Во исчекување на монсунските дождови, кои годинава доцнат и го ставаат во залог индиското земјоделско производство. (AP)

US Obama

3Претседателот на САД Барак Обама на изборна кампања, Оакланд, Калифорнија. (AP)

Thailand Ramadan

4Молитва за време на светиот муслимански празник Рамазан, Тајланд. (AP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *