3-ти август 2012

Posted August 3rd, 2012 at 7:26 pm (UTC+0)
Leave a comment

Nepal Religion

1Парада за „Фестивалот на кравите“ во Катманду, Непал. (Reuters)

Somalia IDPs

2Внатрешно раселени лица, Могадишу, Сомалија. (Reuters)

India Television

3Мрежа од сателитски антени и кабли во населба во Њу Делхи, Индија.(AFP)

Mideast Israel Palestinians

4Трет петок од муслиманскот свет празник Рамазан. Витлеем, на Западниот Брег. (AP)

DRC Congo Conflict

5Внатрешно раселени лица, Гома, Демократска Република Конго. (AP)

China Waves

6Бранови на реката Киантанг, Кина. Тајфуните предизвикаа лизгање на земјиштето и принудија евакуација на 300.000 лица. (Reuters)

Indonesia Business

7Текстилен пазар во Џакарта, Индонезија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *