17-ти август 2012

Posted August 17th, 2012 at 7:40 pm (UTC+0)
Leave a comment

Russia Punks vs Putin

1Поддршка за членовите на групата Пуси рајотс кои добија по две години казна затвор за обвинението за хулиганство. Москва, Русија. (AP)

Антиизраелски демонстрации во Техеран. (AFP)[/caption][caption id=

2Жетва на ориз во Арканзас. (AP)

Lonely Galaxy

3Галаксијата позната како ДДД 190 снимена со телескопот Хабл на НАСА. (ESA/Hubble & NASA)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *