21-ви август 2012

Posted August 21st, 2012 at 8:01 pm (UTC+0)
Leave a comment

Lebanon Syria Conflict

1Судири меѓу про и антисириските елементи во Либан.(AFP)

Burma Floods

2Поплави во Бурма. (Reuters)

Spain Fire

3Шумски пожари во Шпанија. (AFP)

Ecuador Volcano

4Ерупција на вулканот Тунгурахуа во Еквадор. (Reuters)

Japan Military Exercise

5Воена вежба на јапонската армија во близина на Токио. (AP)

Fatal Train Derailment

6Железничка несреќа во Елиот сити, Мериленд. Две лица загинаа. (AP)

Hong Kong 3 D Optical Illusion

7Девојче пред тридемензионална слика во трговски центар во Хонг Конг. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *