27-ми август 2012

Posted August 27th, 2012 at 7:45 pm (UTC+0)
Leave a comment

Tripoli Lebanon Fighting

1Продолжуваат секташките судири во Триполи. (Reuters)

Tampa Tropical Weather

2Тропското невреме Исак го смени распоредот на Републиканската национална конвенција што се одржува во градот Тампа, Флорида. (AP)

Kabul Afghanistan Juggling

3Седми по ред жонглерски шампионат во Кабул, Авганистан. (AFP)

Japan Sumida Aquarium

4Деца во посета на аквариум во Токио. (AP)

London Notting Hill

5Карневал во Лондон. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *