30-ти август 2012-та

Posted August 30th, 2012 at 7:51 pm (UTC+0)
Leave a comment

Philippines

1Протести во Манила на одбележувањето на Меѓународниот ден на исчезнати лица.

Russia

2Воен ветеран во Москва.

Russia Hotel

3Хотелот Метропол,еден од симболите на Москва, продаден на аукција за 275 милиони долари.

France

438-ми фестивал на американската кинематографија во Нормандија, Франција.

Germany

5Жерав во зоолошката градина во Дрезден, Германија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *