7-ми септември 2012-та

Posted September 7th, 2012 at 7:31 pm (UTC+0)
Leave a comment

India Water Protest

1Протест на индиски фармери против одлуката на владата да го зголеми нивото на водата во регионалните брани. (AFP)

Серија на земјотреси во Кина. (AP)[/caption][caption id=

2Промена на командата на КФОР во Косово. (AFP)

Суша во Индонезија.(AP)[/caption]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *