14-ти септември 2012

Posted September 14th, 2012 at 6:41 pm (UTC+0)
Leave a comment

Austrai China Kung Fu

1Изложба посветена на боречките вештини во зградата на ОН во Виена. (AFP)

Britain Fashion Bora Aksu

2Модна недела во Лондон. (AP)

Tunisia US Islam Film Demo

3Протести пред Амбасадата на САД во Тунис. (AFP)

Lebanon Pope Benedict XVI

4Папата Бенедикт XVI во посета на Бејрут. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *