20-ти септември 2012-та

Posted September 20th, 2012 at 7:43 pm (UTC+0)
Leave a comment

Brazil Unrest

1Полициска акција во еден од најнебезбедните делови на Рио де Жанеиро. (AFP)

Japan iPhone

2Во исчекување на промоцијата но новиот АјФон 5, Токио. (Reuters)

3Студена есен во далечната Руска Република Алтај. (Vera Undritz/VOA)

Bangladesh Fire

4Пожар во Дака, Бангладеш. (AP)

Germany Weather

5Магла во близина на гратчето Ежендорф во јужна Германија.(AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *