24- ти септември 2012-та

Posted September 24th, 2012 at 7:28 pm (UTC+0)
Leave a comment

Spain Fires

1Пожар во близина на Валенсија, Шпанија. (Reuters)

Sri Lanka Protests

2Илјадници муслимани, гневни поради филмот „Невиноста на mуслиманите“, протестираа пред Амбасадата на САД во Шри Ланка. (AP)

Manila Tornado Damage

3Торнадо оштети 50-тина куќи во Манила. (Reuters)

Taiwan Disputed Islands

4Рибарски бродови што пловат под тајванско знаме, на пат за спорните острови во Источното Кинеско Море. (AP)

Brussels High Wind

5Силен ветер го зафати Брисел. (Reuters)

Free Syrian Army

6Ретки мигови на одмор: борец на Армијата за ослободување на Сирија. (Reuters)

Brazil World Cup Mascot

7Официјална маскота на Светското фудбалско првенство во Бразил. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *