8-ми октомври 2012

Posted October 8th, 2012 at 6:30 pm (UTC+0)
Leave a comment

US Romney

1Републиканскиот претседателски кандидат Мит Ромни на кампања во Вирџинија. Главна тема на неговото обраќање, надворешната политика. (AFP)

China Tiananmen

2Подготовки за 18-от Конгрес на Комунистичката партија на Кина. (Reuters)

Algeria Funeral

3Погребан на поранешниот алжирски претседател Чадли Бенџедид, кој почина во саботата на 83 годишна возраст (AP)

Palestine Olives

4Берба на маслинки на западниот брег. (AP)

China Tennis

5Статуа на Роџер Федерер во Шангај, Кина. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *