15-ти октомври 2012

Posted October 15th, 2012 at 6:56 pm (UTC+0)
Leave a comment

US Pres Debate

1Подготовки за втората претседателска дебата.(AFP)

Germany Nigeria Demo

2Судири на полицијата и демонстрантите кои се собраа во поддршка на бегалците кои ја окупираа нигериската амбасада во Берлин. (Reuters)

Syria Aleppo

3Огромна материјална штета по борбите во Алепо, Сирија. (AFP)

Germany Sports

4Подготовки за квалификацискиот натпревар Германија-Шведска. (AFP)

Germany Tiger

5Тигар во зоолошката градина во Франкфурт, Германија. (AFP)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *