24-ти октомври 2012

Posted October 24th, 2012 at 7:28 pm (UTC+0)
Leave a comment

Afghanistan US

1Воен пункт на американската армија во Кандахар, Авганистан. (Reuters)

Libya Anniversary

2Во Бенгази одбележана првата годишнина од превземањето на власта од либискиот диктатор Гадафи. (Reuters)

South Africa Miners Strike

3Штрајк на рудари во Јужна Африка. (Reuters)

Romania Bridge

4Поглед на новиот мост над Дунав кој треба да ги поврзе Бугарија и Романија. (Reuters)

Germany Weather

5Есенски пејсаж од југозападна Германија. (AP)

Somalia Unrest

6Припадници на армијата на Уганда во мировна мисија во Сомалија. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *