5-ти ноември 2012

Posted November 5th, 2012 at 7:57 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Шаман Градежни работници во Џакарта, Индонезија. (Reuters)<br />
<div class=

Superstorm Sandy
Штети од невремето Сенди во Њујорк. (AP)
Afghanistan Roadside Bomb

1Американски сили изведуваат „контролирана ексползија” на патна бомба поставена од Талебан. Авганистан. (Reuters)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *