November 27, 2012

Posted November 27th, 2012 at 9:16 pm (UTC+0)
Leave a comment

Bangla Protests

Nazma Akhter, liderica sindikata radnika tekstilne industrije, sa suzama u ocima zbog poginulih kolega, vodi prosvjedni mars u Bangladeshu protiv tekstilne industrije i nedostatka bezbjednosti u tvornicama nakon strasnog pozara u jednoj tvornici u subotu (Reuters)

Britain Kuwait

Kuvajtski emir, Sheikh Sabah al-Ahmad al-Sabah sa britanskim princom Philipom , tijekom inspekcije clanova prvog bataljona irske garde u  Windsoru , jug Engleske. (Reuters)

Germany Fire

Napustena invalidska kolica ispred spaljene radionice  za invalide,  Titisee-Neustadt,region Crne Sume,   NJemacka. 14 osoba je jucer poginulo u pozaru   u radionici.(Reuters)

Ukraine Chernobyl

Napusteni grad  Pripyat u blizini Cernobilskog nuklearnog pogona, Ukraina. Radnici su danas podigli prvi dio kolosalne strukture u obliku luka  , koji ima za cilj pokriti eksplodirani reaktor.  (AP)

PA Arafat

Palestinka prolazi pored murala s likom  Yasser Arafata, u Gaza Cityju. danas su palestinske vlasti otvorile grob i strucnjaci uzeli uzorke DNK, nakon cega je Arafatovo tijelo odmah ponovno zakopano. Vodi se istraga o mogucnosti da je Arafat bio otrovan.  (AP)

Egypt Demo

Egipatski prosvjednici su se sukobili sa snagama sigurnosti na trgu  Tahrir, gdje je odrzan skup opozicije u znak prosvjeda protiv Morsijeve odluke da ima apsolutnu vlast. (AP)

Belgium Demos

Prosvjednici ispred zgrade Evropskog parlamenta u Briselu.  Farmeri su se dovezli traktorima na dvodnevni prosvjed  zbog cijena mlijeka. (AP)

Northern Ireland Titanic

Dio povijesnog plana Titanica na izlozbi u muzeju u Belfastu, Sjeverna Irska. .Ovaj najvrijedniji artifakt vezan za potonuli Titanic je bio kljucna referenca koja se koristila u sitrazi vodjenoj nakon potonuca. (AP)

Sri Lnka Cat

maca zalutala na travnatom terenu tijekom drugogo test kriket meca izmedju Novog Zelanda i Sri Lanke u Colombu,  Sri Lanka. (AP )

Japan Penguins

Pingvini obuceni u Bozicnu odjecu tijekom jednog dogadjaja u  Hakkeijima Sea Paradise u Yokohami,  Japan. (Reuters)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About

Categories

Calendar

November 2012
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Archives