24 февруари, 2012

Posted February 24th, 2012 at 8:15 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Afghanistan Unrest"

Авганистански полицајци се редат пред анти-американски протестанти во Кабул. (AP)

"Israel Palestinians"

Снимател снима израелски војник кој фрла солзавец на палестински протестанти во Хеброн. (AFP)

"Albanian"

Албански војници го носат телото на Фети Вогли, загинат во Авганистан, во Тирана. (Reuters)

"Romania Longest Love Letter"

Љубовна порака за Гинис - обид за пишување најдолго љубовно писмо во Букурешт. (Reuters)

"Singapore Scoreboard"

Женски шампионат во голф, во Сингапур. (Reuters)

"Japan Football Match"

Фудбалски натпревар Исланд-Јапонија, во Осака.(AFP)

"Italy Milan Fashion"

Недела на модата во Милано. (AFP)

"Philippines Dog Show"

Натпревар на кучиња во Манила, Филипини. (Reuters)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *