March 6, 2012

Posted March 6th, 2012 at 8:32 pm (UTC+0)
Leave a comment

"US Republican Super Tuesday"

Супер-вторник во САД - 10 сојузни држави во ист ден гласаат кој ќе му се спротистави на Барак Обама на претседателските избори во ноември.(Reuters)

"France Weather Floods"

Поплави во северна Франција. (AFP)

"Australia Spiders"

Пајаци во Австралија со помош на џиновска мрежа се спасија од поплава. (Reuters)

"Russia Kremlin"

Огромно руско знаме пред Кремљ. Опозицијата стравува дека Путин решил со сила да ги задушува незадоволството од исходот на претседателските избори во Русија. (Reuters)

"Jamaica Britain Royal"

Британскиот принц Хари во трка со Усаин Болт за време на посетата на Јамајка. (Reuters)

"Paris Fashion Chanel"

Недела на модата во Париз. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *