7-ми март, 2012

Posted March 7th, 2012 at 8:21 pm (UTC+0)
Leave a comment

"India Holi Festival"

Хинду-верници го прославуваат фестивалот на бојата. (AP)

"Mideast Syria"

Сиријски момчиња чекаат пред бензинска пумпа во Дамаск. (AP)

"Singapore Key Frames"

Уметничка инсталација претставена на фестивал во Сингапур. (Reuters)

"Australia Floodwaters"

Поплави во Австралија. (Reuters)

"Thailand Religion"

Будистичка церемонија во светилиште во Банког.(AFP)

"Switzerland Million-dollar Watch"

Вработен во фабриката за часовници „Хублот“ со последната креација вредна 5 милиони долари, направена од 1282 дијаманти. (AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *