8 март, 2012

Posted March 8th, 2012 at 8:23 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Afghanistan Womens Internet Cafe"

Авганистанка во првото интернет-кафуле во Кабул. (AP)

"Iraq Female Worker"

Жени товарат тули на магаре во фабрика источно од Багдад, Ирак. (Reuters)

"Russian Leaders"

Рускиот претседател Дмитри Медведев и премиерот Владимир Путин на средба во Сочи, јужна Русија. (AP)

"Sun Rise"

Изгрејсонце во Портланд, Орегон, САД, пред соларната бура што доаѓа.(AP)

"Britain Crufts"

Италијански кучиња пристигаат на шоу во Бирмингем, Англија.(AFP)

"Germay Zoo"

Одмор под топлите зраци среде студено време во зоолошка градина во централна Германија. (AP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *