13-ти март, 2012

Posted March 13th, 2012 at 7:32 pm (UTC+0)
Leave a comment

"Ukraine Honor Guards"

Последни подготовки за пречек на туркменистанскиот претседател Гурбангули Бердимухамедов во Киев, Украина. (Reuters)

"Mississippi Elections"

Прелиминарни републикански избори во Медисон,  Мисисипи. (AP)

"Brazil Security Guards Strike"

Безбедносните службеници во бразилските банки штрајкуваат за поголеми плати. (AFP)

"Turkey Syria Refugees"

Сириски бегалци во близина на турско-сириската граница. (AFP)

"France Presidential Elections"

Кандидатот на Социјалистичката партија за претседател на Франција, Франсоа Холанд на кампања во јужниот дел на земјата. (AP)

"Nissan New Racing Car"

Нов модел на спортски автомобил на компанијата Нисан на презентација во Лондон. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *