29-ти јуни 2012

Posted June 29th, 2012 at 7:58 pm (UTC+0)
Leave a comment

China Astronauts

Успешно приземјување на кинескиот вселенски брод „Шенжу 9“ (Reuters)

Singapore Mraz

Прес-конференција на американскиот пејач Џејсон Мраз во Сингапур. (Reuters)

England Persian Elephant

Аукција во Сотби.. (Reuters)

Nepal

Фестивал на оризот во Непал. (AP)

India Lemon

Пазар во Калкута. (Reuters)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *