2-ри јули 2012-та

Posted July 2nd, 2012 at 7:50 pm (UTC+0)
Leave a comment

India Floods

Поплави во Индијана. (AP)

Mexico Election

Водство на Енрике Пења Нието од Инстуционално-револуционерната партија на изборите во Мексико пред противкандидатот од левицата Андрес Мануел Лопес Обрадор. (AFP)

Britain Wimbledon Tennis

Победа на Серена Вилијамс (САД) над Јарослава Шведова (Казахстан) на тенискиот турнир Вимболдон во Лондон. (Reuters)

Посета на кралицата Елизабета Втора на Шкотска. (Reuters)
<div class=

Spain Wildfire
Пожари во Шпанија.(AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *