3-ти јули 2012

Posted July 3rd, 2012 at 6:17 pm (UTC+0)
Leave a comment

Colorado Wildfires

Продолжува борбата со пожарите во Колорадо. (AFP/US Air Force)

Germany Bulgaria

Почесна гарда при посетата на бугарскиот претседател Росен Плевнелиев на Германија. (AP)

Експлозија на гас во Кабул.

Експлозија на гас во Кабул.(AP)

Прослава на денот на незвисноста во Белорусија (Reuters)[/caption]


[caption id=

Прослава за шампионската титула на Шпанија на Европското превнество во фудбал. Мадрид 2-јули. (Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *