17 ти јули 2012

Posted July 17th, 2012 at 7:24 pm (UTC+0)
Leave a comment

Afghanistan Poverty

Традиционална мелница во Авганистан. (AFP)

Egypt Military

Дипломци на воената академија во Каиро, Египет. (Reuters)

„Воден фестивал“ во Сеул, Јужна Кореја. (AP)[/caption]


[caption id=

Пожар во Тенерифе, Канарските острови. (AFP)

Taiwan Paper Windmill

Тајвански изведувачи се подготвуваат во Тајпеј, Тајван пред настап во Пекинг, Кина. (AP)

China 3D Painting

Посетител се фотографира пред тродимензионална слика, Ханџу, Кина.(Reuters)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *